« All Evenementen

za. 26 juni 2021, Mike Boddé en Hermine Deurloo

Laden Evenementen

juni 26 @ 15:30 - 17:00

Arkady Mitnik..

 

Mike Boddé is een verschijnsel bestaande uit een samenklontering van organisch celweefsel, dagelijks aangevuld met een dosis clomipramine hydrochloride, en wekelijks anderhalve liter kwaliteits-Pinot Noir; bij voorkeur uit de Bourgogne of Nieuw-Zeeland. Ook zullen op zijn stoffelijk overschot worden aangetroffen: resten van Kaasfondue met Dijon mosterd en cognaq, Pata Negra met zuurdesemtoast en witte chocolade. Verder zal men op zijn gelaat een laagje Antaeus after shave aantonen, onder zijn nagels huidresten vinden van de laatste ruzie met zijn geliefde getalenteerde collega Thomas van Luyn, en op zijn vingertoppen ivoorsporen signaleren afkomstig van zijn trouwe Schimmel concertvleugel. Onder zijn lippen zal zich een duidelijk spoor bevinden van lichaamssappen toebehorende aan zijn vrouw Ineke van Klinken en op zijn trommelvliezen zullen tonen navibreren van de schitterende muziek van de Russische componist Alexander Knaifel en de band Weather Report. Onder zijn schoenzolen zullen sporen kleven van zijn geboortegrond Rotterdam, Zeeuwse zeeklei en Iers Graniet. Op zijn mond zal bestorven liggen een gelukzalige glimlach van vertedering om zijn twee kinderen Hanna (14jr.) en Tijm (13jr.)

Hermine Deurloo (Amsterdam8 maart 1966) is een Nederlands mondharmonicaspeler en saxofonist. Ze speelt in de stijl moderne jazz. Ze treedt op als solist en samen met anderen, tot in grote orkesten. In 2018 won ze de Bernie Bray Harmonica Player of the Year Award.

Ze trad op met orkesten zoals het Schönberg Ensemble, het Metropole Orkest en het Koninklijk Concertgebouworkest, en medio jaren 2000 voor films als Erik of het klein insectenboekPluk van de Petteflet en Johan. In 2018 won ze de Bernie Bray Harmonica Player of the Year AwardToots Thielemans en Stevie Wonder wonnen deze prijs eerder.

Gegevens

Datum:
juni 26
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Bekijk de site van Evenement

Organisator

CASD
Telefoon:
06 5431 3961
E-mail:
stichting@casd.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

de Nieuwe Kerk
kerkplein 1
Zierikzee, Zeeland 4301EE
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie