Popkoor Seaside Rendez-Vous viert haar 20-jarig jubileum in Zierikzee

Het begon allemaal op 6 april 2002 toen een aantal leden van een bestaand popkoor zelf een koor op gingen richten. Maar dat mocht niet een doorsnee popkoor worden, maar één met ambities. Je moest wel degelijk kunnen zingen, ritmegevoel hebben en je in willen zetten om thuis te studeren. Dit alles om het publiek telkens weer een fantastisch optreden te kunnen geven.

Zo zijn er dan ook in de voorbije jaren al heel wat geweldige optredens geweest. Behalve de jaarlijkse koordagen in Middelburg waren er bijvoorbeeld optredens met de 3 J’s, optredens in Paradiso, de Doelen, enz., enz. Bovendien organiseert Seaside ook elke 2 jaar een eigen show in theater de Mythe te Goes. 2 jaar lang wordt er naar zo’n show toegewerkt, waarna er uiteindelijk een uitverkochte zaal op zaterdagavond en zondagmiddag geniet van het prachtige repertoire.

Om het 20-jarig bestaan te vieren geeft Seaside op 9 juli a.s. een 2 uur durend jubileumconcert in de prachtige Nieuwe Kerk te Zierikzee.         De playlist bevat weer de mooiste nummers zoals: Imagine van John Lennon, I just can’t stop loving you van Michael Jackson, Eagle van Abba en een gezellige Hazes medley.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.