Za. 9 november najaar productie Nieuwe Kerk te Zierikzee 20:00 uur. Opera musical gala met medewerking fanfare orkest ONDA.

Bas-bariton Martijn Hop volgde gedurende zijn studie rechten in Leiden zanglessen bij de operazangeres Eka Witteveen. Thans wordt hij gecoached door bas-bariton Wiebe-Pier Cnossen. Hij verzorgt regelmatig recitals op het gebied van de liedkunst en vormt hij duo’s met de pianist en organisten Bert Mooiman, Rien Balkenende en de harpiste Dorine van Dijk. Vanaf 2000 maakte hij deel uit van een ensemble ‘Die Meistersinger’, met de Haagse pianist Peter Beijersbergen van Henegouwen

 

 

 

 

Coloratuur sopraan Marike Verbeek studeerde aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag waar zij summa cum laude haar Masterdegrees behaalde voor Solozang en Opera aan De Nieuwe Opera Academie. Ze studeerde bij Gerda van Zelm, Maria Acda en Cristina Deutekom.

Marike Verbeek

Muziekvereniging ONDA is op 27 maart 1907 opgericht. In 2007 bestond de vereniging dus 100 jaar,  maar is nog steeds springlevend. ONDA laat zich regelmatig horen in Nieuw- en Sint Joosland. We geven elk jaar onze jaarlijkse uitvoering, ook zijn we buiten te horen op bijvoorbeeld Koninginnedag en bij de Sinterklaasintocht. Ook buiten het dorp is ONDA regelmatig te zien en te horen.

ONDA speelt in fanfarebezetting. Het korps staat sinds november 2010 onder leiding van Cora Dellebeke.

ONDA komt sinds 1980 uit in de eerste divsie van de KNFM en behaalde in het verleden diverse successen op concoursen. Zo nam zij twee keer deel aan het KNFM-topconcours voor vaandelkorpsen en behaalde daar prima resultaten. In 2013 nam ONDA deel aan het KNFM concours in Terneuzen en behaalde daar met 85,17 punten een mooie eerste prijs met rood, wit, blauwe wimpel.

Tags: No tags

Commentaar

Your email address will not be published. Required fields are marked *